Uw dakdekker in Apeldoorn

Heeft u een dakdekker in Apeldoorn nodig? Maak dan kennis met de vakmannen van Vrielink Dakwerk, een dakdekkersbedrijf uit de regio Vorden. Onze dakdekkers hebben genoeg ervaring om uw dak netjes op te leveren. Daarbij staat ook klantgericht werken centraal: we luisteren naar uw wensen en denken gericht met u mee.

Betrouwbare en ervaren dakdekker in Apeldoorn

  • Beloond met een MVO-award
  • Nauwkeurige dakinspectie
  • Vooraf een duidelijke offerte
  • Dakdekkersbedrijf in Apeldoorn met 25 jaar ervaring en genoeg kennis over dakwerken

Heeft u vertrouwen in ons dakdekkersbedrijf in Apeldoorn? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier in te vullen. We nemen dan binnen één werkdag contact met u op om een afspraak te maken. Voordat de werkzaamheden beginnen ontvangt u van ons altijd een duidelijke offerte.

Meer informatie

 

Allround dakdekkersbedrijf in Apeldoorn

We zijn een allround dakdekkersbedrijf in Apeldoorn. Al meer dan 25 jaar verrichten we verschillende werkzaamheden aan daken in de regio. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, renovatie, dakreparatie, dakbedekking en nieuwbouwdaken.

Als u een probleem aan uw dak ontdekt, is het verstandig deze eerst goed te laten inspecteren door een professionele dakdekker. Daarom verzorgt onze dakdekker regelmatig dakinspecties in Apeldoorn. Waarmee we de status van uw dak kunnen vaststellen. Ook kan een dakinspectie helpen om grotere problemen te voorkomen, door deze tijdig op te sporen.

Onze diensten

 

Nieuwe dakbedekking in Apeldoorn

Op een nieuwbouwhuis hoort een nieuw dak, daarbij hoort ook nieuwe dakbedekking. U kunt dit overlaten aan onze dakdekker in Apeldoorn. We brengen dakbedekking aan op zowel een plat als hellend dak in Apeldoorn. Daarbij kunnen we zowel PVC als bitumen dakbedekkingsrollen van premium kwaliteit gebruiken. Om de daken te isoleren gebruiken we PIR, dat in diverse dikten (Rc-waardes) te plaatsen is.

Wilt u uw huidige dakbedekking in Apeldoorn laten controleren op kwaliteit? Ook dit doen wij graag voor u. We onderzoeken de staat van uw dak en bekijken of een dakrenovatie nodig is.

Daklekkage in Apeldoorn? Neem direct contact op

Als u vochtplekken op uw plafond ziet, kan een lekkage aan uw dak de oorzaak zijn. Bij een daklekkage in Apeldoorn staan wij snel voor u klaar. We lossen het probleem voor u op door direct een dakdekker naar Apeldoorn te sturen. Schakel gelijk onze hulp in bij vermoedens van een daklekkage in Apeldoorn. Ons telefoonnummer bij spoed is: 0575 – 519 701.

Dakdekker in Apeldoorn gezocht?

Heeft u een dakdekker in Apeldoorn nodig voor het plaatsen van dakbedekking of het oplossen van een daklekkage? En bent u benieuwd wat de kosten zijn voor onze dienstverlening? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem eerst contact op voor meer informatie.

We zijn met ons dakdekkersbedrijf actief in de regio Vorden. Dit betekent dat we ook werkzaam zijn als dakdekker in Lochem, Deventer en Doetinchem.

Meer informatie

Wat is een goed dakdekkersbedrijf?

Een goed dakdekkersbedrijf zoals Vrielink Dakwerk in Apeldoorn is betrouwbaar, ervaren en klantgericht. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring en bieden nauwkeurige dakinspecties, duidelijke offertes en verschillende diensten, waaronder onderhoud, renovatie en dakreparatie.

Wat kost een dakinspectie?

Voor de kosten van een dakinspectie kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen bij Vrielink Dakwerk in Apeldoorn. Zij zullen u een duidelijk overzicht geven van de prijs voor de inspectie van uw dak.

Wat kost het om dakpannen te vervangen?

De kosten voor het vervangen van dakpannen kunnen variëren afhankelijk van het type dak en het aantal dakpannen dat moet worden vervangen. Neem contact op met Vrielink Dakwerk voor een offerte op maat.

Kan een dakdekker in de regen werken?

Over het algemeen is het niet ideaal om in de regen aan daken te werken vanwege de veiligheids- en kwaliteitsrisico’s. Vrielink Dakwerk zal doorgaans proberen de werkzaamheden te plannen tijdens droge periodes om de beste resultaten te garanderen.

Contactformulier

Onze projecten

Hulp nodig?