Uw daklekkage snel verhelpen

Een daklekkage vormt is voor veel woningbezitters één van de grootste ergernissen. Het opsporen van de bron van een daklekkage is vaak ingewikkeld en het is lastig om een daklekkage zelf op te lossen. Om een daklekkage op te lossen, is het verstandig om een lekkagedienst in te schakelen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om de daklekkage te verhelpen. Direct contact? Bel 0575 – 519 701

Direct uw daklekkage melden

Heeft u een daklekkage aan het dak of de dakgoot geconstateerd of heeft u het vermoeden dat er een daklekkage is? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om zo mogelijke schade te voorkomen.

Lekkage melden

(optioneel)

Oorzaken daklekkage

Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn duidelijker te vinden en makkelijker op te lossen dan de andere. Één van de meest voorkomende oorzaken van daklekkage is dat de dakbedekking beschadigd is en hierdoor water doorlaat. Andere veel voorkomende schade oorzaken zijn stormschade of ouderdom. Vrielink Dakwerken is een erkend dakdekkersbedrijf die al deze daklekkage problemen zo snel mogelijk oplost. Neem contact met ons op via 0575 – 519 701 of vul bovenstaand formulier in.

Lekkage aan uw dak, dakgoot of dakkapel.

Een daklekkage kan ervoor zorgen dat het binnenwerk van uw woning wordt aangetast. Door de daklekkage snel aan te pakken voorkomt u beschadigingen aan stucwerk, schilderwerk, houten vloeren etcetera. Daarnaast kan een daklekkage behoorlijk veel overlast veroorzaken. Wanneer dit pas na dagen of zelfs weken wordt geconstateerd, is de schade vaak aanzienlijk. Ook kan een lekkage tot een hoge luchtvochtigheid in huis leiden, wat nadelig is voor uw gezondheid. De vloerbedekking, plafonds en muren kunnen beschimmeld raken en het vocht in uw huis vergroot het aantal bacteriën en trekt ongedierte aan.

Kortom, dit wilt u voorkomen. En dat kan door de daklekkage zo vroeg mogelijk aan te pakken. Het bijtijds vervangen en onderhouden van zinken, goten en bedekkingen van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw woning, bedrijfsgebouw of kantoor.

Vrielink Dakwerk helpt u snel bij daklekkage

Wanneer u uw daklekkage aanmeld via onze website, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak. Vrielink Dakwerk verhelpt daklekkages in de omgeving van Zutphen, Lochem, Deventer, Apeldoorn, Ruurlo en Doetinchem. Onze dakwerkers staan voor u klaar!

 

Veelgestelde vragen:

Wat zijn mogelijke oorzaken van een daklekkage?

Oorzaken kunnen onder andere slechte dakbedekking, verstopte dakgoten en scheuren/barsten in het dak zijn.

Wat moet ik doen als ik een daklekkage heb?

Neem direct contact op met een professioneel dakdekker om de lekkage te laten repareren.

Hoe lang duurt het om een daklekkage te repareren?

De duur van de reparatie hangt af van de omvang van de lekkage en de benodigde herstelwerkzaamheden. Een professional kan een inschatting maken na inspectie.

Kan ik zelf proberen mijn daklekkage te repareren?

Het wordt aanbevolen om dit over te laten aan professionele dakdekkers, omdat zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om het probleem adequaat op te lossen.

Onze projecten

Hulp nodig?