Reparaties aan uw dak

Heeft u geconstateerd dat de dakpannen door een storm verbogen zijn of van het dak zijn gewaaid? Of merkt u vochtige plekken in het dak op of vertoont het dakleer scheuren? Dan is het belangrijk om het zo snel mogelijk te repareren om grotere problemen te voorkomen. Vrielink Dakwerken is een erkend dakdekkersbedrijf die kwalitatieve dakreparaties uitvoert voor elke type dak!

Wanneer is dakreparatie nodig?

Het uitvoeren van een dakreparatie is nodig op het moment dat u te maken krijgt met beschadigingen aan uw dak. Deze schade kan bijvoorbeeld stormschade of ouderdrom van het dak zijn. Het dak van uw woning wordt dag in dag uit blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Niet gek dus dat u het dak kunt zien als één van de meest kwetsbare plekken van uw woning. Indien er sprake is van schade aan uw dak, is de kans op een lekkage groot. Een dakreparatie biedt in dit geval de oplossing! Tijdens het uitvoeren van een dakreparatie zoeken we de beschadigingen aan uw dak op en herstellen we deze meteen voor u. Stel dakreparatie vooral niet uit, want de problemen kunnen hierdoor namelijk alleen nog maar groter worden.

Reparaties van vlakke en hellende daken

Twijfelt u of een reparatie aan uw dak noodzakelijk is? Dan kunt u het beste eerst een dakinspectie laten uitvoeren. Bij een dakinspectie kijken we naar de staat van uw dak. Merkt u dat het klam en vochtig aanvoelt in huis, het loodwerk aan het dak kapot is of uw dakbedekking beschadigd is? Dan raden wij aan om meteen contact op te nemen.

Vrielink Dakwerk voert reparaties uit op vlakke en hellende daken, dakkapellen, dakgoten etc.. Neem contact met ons op en wij stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op.

Meer informatie

Uw offerteaanvraag

Onze projecten

Hulp nodig?