Nieuwbouw van daken

Vrielink Dakwerk is een zeer ervaren en vakbekwame partner bij het aanleggen van nieuwe daken.  Op basis van een inspectie van het werk en in overleg met de opdrachtgever, maken wij een offerte voor het leveren en aanbrengen van de juiste dakbedekking, het aanbrengen van zink en lood, de afwerking van het dak en de mogelijkheden tot verduurzaming. Voor iedere woning is een oplossing.

Nieuwbouw van alle type daken

Voor een nieuwbouw dak bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen de gehele aanleg van zowel platte als hellende daken voor u uitvoeren; van de dakbedekking zelf tot het timmerwerk, zinkwerk, isolatie en het aanbrengen van dakbeschot en de boeidelen.

Wij werken met gemodificeerde dakbedekkingsrollen van A-kwaliteit, in Bitumen of PVC .  In het geval van een pannendak worden de juiste dakpannen en nokvorsten in overleg met de opdrachtgever uitgekozen. Voor de isolatie van daken wordt PIR gebruikt. Dit materiaal is in diverse dikten (Rc-waardes) onder de dakbedekking mogelijk.

Een gestroomlijnd traject voor uw nieuwe dak

Ook op het gebied van regenwaterafvoer zijn we veelzijdig en vakkundig. Zo plaatsen wij zowel standaard als op maat gemaakte zinken dakgoten.  Tevens plaatsen wij bakgoten, mastgoten en afvoerbuizen in zink.

Wij nemen alle zorgen uit handen van de opdrachtgever. Zijn wensen staan tijdens het project altijd centraal. Daarom zorgen wij er voor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Nieuwbouw is vaak gebonden aan een strak tijdschema en daarom hanteren wij een strakke planning en duidelijke mijlpalen, met als eindresultaat een nieuwbouw dak van optimale kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is.

Uw offerteaanvraag

Onze projecten

Hulp nodig?