Dakinspecties

Elk dak verkeert wel eens in slechte staat en krijgt te maken met veroudering of lekkage. Dit is ook niet zo gek als we kijken naar de weersinvloeden waarmee een dak jaarlijks te maken krijgt. Om te weten te komen of uw dak slechts een reparatie of een volledige renovatie nodig heeft, is het verstandig om Vrielink Dakwerk in te schakelen voor een vakkundige dakinspectie.

Waarom een dakinspectie uit laten voeren?

Het is aangeraden om één keer per jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Een dakinspectie wordt uitgevoerd om de status van het dak te bepalen en problemen te voorkomen. U ontdekt meestal een probleem aan uw dak wanneer het al te laat is, bijvoorbeeld als u met een daklekkage te maken krijgt. U ondervindt dan al schade ergens in uw huis. Problemen aan uw dak kunnen uw plafond of muur aantasten en eventuele elektrische apparaten die dicht bij de muur staan. Vrielink Dakwerk is een erkend dakdekkersbedrijf die een vakkundige dakinspectie kan uitvoeren om de status van uw dak te bepalen. Tegelijkertijd kunnen we u goed adviseren over aanpassingen, vervangingen, schoonmaak of hoognodig onderhoud van uw dak. In overleg met u kan dan bekeken worden welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren.

Vakkundige dakinspecties

Om een juiste beoordeling te kunnen maken is kennis en ervaring nodig, die onze inspecteurs in huis hebben. Door een vakkundige dakinspectie uit te laten voeren weet u precies in welke staat uw dak verkeert en voorkomt u onnodige extra kosten. Door uw dak te laten repareren of renoveren verbetert u de duurzaamheid van uw woning.

Nadat uw dak is geïnspecteerd door onze deskundige medewerkers stellen wij een  overzichtelijk rapport op waarin staat beschreven wat de huidige staat van het dak is en wat de vooruitzichten voor de toekomst zijn. Wij geven u advies op het gebied van onderhoud en reparatie om uw dak weer in optimale staat te brengen. Neem contact met ons op en wij voeren op aanvraag graag een dakinspectie voor u uit.

Dakinspectie aanvragen

Uw offerteaanvraag

Onze projecten

Hulp nodig?