Over Vrielink Dakwerk

Vrielink Dakwerk is met meer dan 25 jaar ervaring in dakbedekking inmiddels een bekende naam in het oosten van het land. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, isolatie en nieuwbouw van alle type daken. Van platte tot hellende daken en van bitumineus tot kunststof.

Altijd de juiste oplossing

Voor ieder dak bieden wij de juiste, duurzame en betaalbare oplossing. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor zowel de klant als de medewerker. Bij Vrielink Dakwerk werken meerdere enthousiaste vakmensen met ieder een eigen specialisme. Wij werken met de modernste apparatuur en hoogwaardige materialen.

Bij ons staat klant, de kwaliteit van het werk en veiligheid centraal. Gezamenlijk werken wij continu aan het op peil houden, verbeteren en innoveren van ons werk en de materialen die we gebruiken.

Bekijk onze diensten

Beloond met de MVO- award

Naast ons vaste team bieden wij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid werkervaring bij ons op te doen. Samen werken we aan persoonlijke ontwikkeling en behalen we prachtige resultaten.  Hiervoor zijn wij in 2016 beloond met de MVO- award, wat staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ik ben er trots op dat we deze jongens een kans kunnen geven, het is erg mooi om te zien dat ze erin slagen prachtig werk te leveren

Kasper Vrielink

Onze projecten

Hulp nodig?