Dakrenovaties

Vrielink Dakwerk voert renovaties uit aan alle bestaande daken en goten, zowel vlakke als hellende daken en ongeacht de grootte van het dak. Om ervoor te zorgen dat uw dak zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om regelmatig uw dak te (laten) renoveren.  Toch is veroudering, vervuiling of beschadiging van het dak niet altijd te voorkomen. Wanneer dit het geval is en het onderhoud niet meer voldoende is, is het tijd voor een dakrenovatie.

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Wanneer een dakrenovatie nodig is, is vaak lastig te zeggen. Zeker wanneer er onvoldoende inzicht is. U heeft kennis en ervaring nodig om dit te kunnen beoordelen. Om de status van uw dak te weten, kunt u door Vrielink Dakwerken een dakinspectie laten uitvoeren. Aan de hand van de dakinspectie krijgt u een overzicht van de status van het dak is, of een dakrenovatie op dit moment nodig is en wat u kunt verwachten in de toekomst. Het is aan te raden om jaarlijks een dakinspectie te laten doen en te kijken of een dakrenovatie nodig is. Zo houdt u de status van uw dak optimaal en is de kans zeer klein op eventuele lekkages of andere schade.

Tijdens een dakrenovatie staan uw wensen altijd centraal! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een vrijblijvend adviesgesprek en bijpassende offerte.

Kasper Vrielink

Een complete dakrenovatie

Wij komen graag met u in contact om de situatie van uw dak te bekijken en/of de gehele dakbedekkingsconstructie te inspecteren en te kijken of een dakrenovatie nodig is. Daarbij wordt gelet op de kwaliteit van de dakconstructie, de dakbedekking en alle aanverwante zaken zoals de HWA’s, overlopen en dakgoten. Daarnaast kunnen we met u meedenken over de mogelijkheden voor verduurzaming, zoals over het aanbrengen van isolatie. Op basis van de inspectie en een persoonlijk overleg met u, ontvangt u een offerte voor de uit te voeren dakrenovatie.

De materialen die worden gebruikt voor de dakrenovatie zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie

Uw offerteaanvraag

Onze projecten

Hulp nodig?