Ervaren dakdekker in Deventer

Bent u op zoek naar een dakdekker in Deventer met genoeg ervaring om uw klus netjes op te leveren? Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk gaat graag voor u aan de slag. Als ervaren dakdekkersbedrijf hebben wij al voor vele klanten in Deventer en omstreken projecten opgeleverd. Klantgericht te werk gaan is daarbij altijd ons uitgangspunt: uw wensen staan centraal en wij denken gericht met u mee.

Meer weten? Lees dan verder, of vraag vrijblijvend een duidelijke offerte aan. Dit maakt snel duidelijk wat uw project zal kosten, en voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Contact

Meer dan 25 jaar ervaring!

  • Beloond met een MVO-award
  • Nauwkeurige dakinspectie
  • Vooraf een duidelijke offerte
  • Dakdekker in Deventer met 25 jaar ervaring en genoeg kennis over dakwerken

Vakkundige inspectie van uw dak

Als u een probleem het uw dak heeft, is het verstandig deze eerst goed te laten inspecteren. Als dakdekker in Deventer verzorgt Vrielink Dakwerk regelmatig dakinspecties, waarmee we de status van uw dak kunnen vaststellen. Vervolgens weten we of er onderhoud, renovatie, reparatie of misschien toch een geheel nieuw dak nodig is. Dakinspecties kunnen ook helpen grotere problemen te voorkomen, door deze tijdig op te sporen. Hiertoe kunnen we jaarlijkse inspecties uitvoeren.

dakdekker in deventer

Dakbedekking in Deventer aanleggen

Heeft u een mooi nieuwbouwhuis gekocht en moet daar nog dakbedekking op worden aangelegd? Onze dakdekker in Deventer klaart deze klus graag voor u. Wij leggen zowel dakbedekking op platte als hellende daken aan. Daarbij kunnen we zowel PVC als bitumen dakbedekkingsrollen van premium kwaliteit gebruiken. Om de daken te isoleren gebruiken we PIR, dat in diverse dikten (Rc-waardes) te plaatsen is.

Lijkt een dakrenovatie u een betere optie? Wij kunnen dit onderzoeken door een dakinspectie uit te voeren. Door uw dak onder de loep te nemen kunnen we onderzoeken wat de beste optie in uw situatie is.

Daklekkage in Deventer

Lekkende daken zijn erg vervelend. Omdat dit voor verdere schade kan zorgen, is het belangrijk de lekkage snel te laten verhelpen. Schakel bij een lekkage daarom direct een dakdekker uit Deventer in. Onze dakdekkers kunnen het probleem snel opsporen en uw dak weer repareren. Bel daarom meteen naar 0575 – 519 701 als u een lekkage vermoedt.

Daklekkage in Deventer? Neem direct contact op

Als dakdekkersbedrijf is Vrielink Dakwerk niet enkel in Deventer actief, maar ook in andere plaatsen in de omgeving. Zo vindt u ons ook in Lochem, Zutphen, Doetinchem en Vorden. Wij werken met een vast team van dakdekkers. Dit team bestaat uit ervaren dakdekkers en jongeren die we graag een kans op de arbeidsmarkt bieden. Ons bedrijf is enkele jaren geleden met een MVO-award beloond, wat staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vraag een offerte voor een dakdekker in Deventer aan

Heeft u een dakdekker nodig en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of wat onze dienstverlening u zou kosten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Contact opnemen kan via 0575 – 519 701, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Wat kost gemiddeld een dakdekker?

De gemiddelde kosten van een dakdekker kunnen variëren, afhankelijk van het type dakwerk en de omvang van het project. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen bij Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk in Deventer.

Kan een dakdekker in de regen werken?

Ja, dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk kunnen ook in de regen werken. Onze ervaren dakdekkers zijn uitgerust om onder verschillende weersomstandigheden te werken en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om de klus veilig en professioneel uit te voeren.

Hoe kom ik aan een betrouwbare dakdekker?

Voor een betrouwbare dakdekker in Deventer kunt u vertrouwen op Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring en een MVO-award op zak, leveren wij klantgerichte service en kwalitatief dakwerk. Vraag gerust een duidelijke offerte aan om uw projectkosten te kennen.

Kan een dakdekker in de winter werken?

Ja, dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk kunnen ook in de winter werken. Ons team is ervaren in het werken onder verschillende weersomstandigheden en zorgt voor de nodige maatregelen om uw dakproject professioneel en tijdig te voltooien.

Onze projecten

Hulp nodig?