Uw dakdekker in Doetinchem

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Doetinchem? De vakmannen van dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk staan te popelen om uw dak onder handen te nemen. Als klant staat u bij ons centraal. We luisteren naar uw wensen en denken gericht met u mee. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte, zodat er geen onduidelijkheden en misvattingen kunnen ontstaan.

Dakdekker in Doetinchem met 25 jaar ervaring

  • Beloond met een MVO-award
  • Nauwkeurige dakinspectie
  • Vooraf een duidelijke offerte
  • Dakdekkersbedrijf in Doetinchem met 25 jaar ervaring en genoeg kennis over dakwerken

Kies voor ons dakdekkersbedrijf in Doetinchem en ontdek wat we voor uw dak kunnen betekenen. Bekijk onze diensten en neem contact met ons op. Vul ons contactformulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met u op en maken we een afspraak.

 

Vakkundige dakinspectie

Als dakdekker in Doetinchem verrichten we al 25 jaar verschillende werkzaamheden uit op alle daken in de regio. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere onderhoudrenovatie, dakreparatie en nieuwbouwdaken. Ook voeren we vakkundige dakinspecties uit, dit doen we om de status van de daken te bepalen. Vaak komen problemen pas aan het licht als het leed al geslecht is. Met een jaarlijkse dakinspectie voorkomen we dit.

Onze diensten

 

Dakbedekking in Doetinchem aanleggen

Heeft u pas geleden een nieuwbouwhuis gekocht in Doetinchem en is er nog geen dakbedekking aangelegd? Onze dakdekker knapt dit werk graag voor u op. We brengen dakbedekking aan op zowel een plat als hellend dak in Doetinchem. Als dakdekkersbedrijf in Doetinchem werken we met gemodificeerde dakbedekkingsrollen van A-kwaliteit, in Bitumen of PVC. Voor de isolatie van daken wordt PIR gebruikt. Dit materiaal is in diverse dikten (Rc-waardes) onder de dakbedekking mogelijk.

Denkt u dat uw dakbedekking in Doetinchem een inspectie nodig heeft? We brengen dan graag een bezoek en we bekijken of een dakrenovatie nodig is. Daarbij wordt gelet op de kwaliteit van de dakconstructie, de dakbedekking en alle aanverwante zaken.

Kom snel in actie bij een daklekkage in Doetinchem

Ontdekt u een daklekkage aan uw dak in Doetinchem of vermoedt u een lekkage? Kom dan direct in actie en bel naar ons dakdekkersbedrijf via 0575 – 519 701. Wij sturen zo snel mogelijk een dakdekker naar Doetinchem. Hij zal het probleem voor u opsporen en oplossen. Schakel gelijk onze hulp in bij vermoedens van een daklekkage in Doetinchem.

 

Dakdekkersbedrijf in Doetinchem en omgeving

Dakdekkersbedrijf Vrielink Dakwerk werkt vanuit Vorden, en is actief in Doetinchem en omgeving. Zo helpen we ook mensen in Lochem, Deventer en Zutphen. Naast ons vaste team van dakdekkers bieden wij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans werkervaring bij ons op te doen. Hiervoor zijn wij een aantal jaar geleden beloond met een MVO-award, wat staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Dakdekker in Doetinchem gezocht?

Heeft u een dakdekker in Doetinchem nodig voor het plaatsen van dakbedekking of het oplossen van een daklekkage? Kom dan snel met ons in contact. Als u ons contactformulier invult, zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen. Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u van ons een duidelijke offerte.

Meer informatie

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Wat doet een dakdekker in Doetinchem?

Een dakdekker in Doetinchem houdt zich bezig met het repareren, onderhouden en vernieuwen van daken in de regio.

Welke diensten biedt Vrielink Dakwerk aan in Doetinchem?

Vrielink Dakwerk biedt diensten zoals dakreparatie, dakinspectie, dakrenovatie en nieuwbouwprojecten aan in Doetinchem.

Kan Vrielink Dakwerk ook helpen bij lekkages?

Ja, Vrielink Dakwerk kan u helpen bij het opsporen en verhelpen van lekkages aan uw dak in Doetinchem.

Werkt Vrielink Dakwerk alleen voor particulieren of ook voor bedrijven?

Vrielink Dakwerk werkt zowel voor particulieren als bedrijven in Doetinchem en omgeving.

Onze projecten

Hulp nodig?