Daklekkage in Deventer laten verhelpen

Is er sprake van een daklekkage in Deventer? Dan raden we aan om deze met spoed op te laten sporen en verhelpen. Wanneer u niet tijdig ingrijpt, bestaat de kans dat er nog meer beschadigingen aan het dak ontstaan. Onze ervaren vakmannen weten als de beste hoe ze ervoor zorgen dat uw dak weer compleet waterdicht is. Om ervoor te zorgen dat de schade zo veel mogelijk beperkt blijft, krijgen meldingen van daklekkages bij ons te allen tijde voorrang. Neem contact met ons op en schakel direct deskundige hulp in, of vraag eerst een offerte aan voor meer inzicht in de kosten.

Daklekkage in Deventer laten verhelpen door Vrielink Dakwerk

Waarom een daklekkage in Deventer laten verhelpen door een dakdekker van Vrielink Dakwerk?

  • Beloond met een MVO-award
  • Duidelijke en scherpe offerte vooraf
  • Veel ervaring en kennis

Oorzaak van daklekkage

Een daklekkage in bijvoorbeeld Deventer is een van de grootste ergernissen van woningbezitters. De oorzaak van de lekkage in het vak van de woning is immers vaak lastig te achterhalen. Bovendien is het zelf oplossen van een daklekkage, al helemaal een opgave. De lekkage kan meerdere oorzaken hebben, waarvan de ene lekkage makkelijker te achterhalen is dan de andere.

Een van de meest voorkomende oorzaken van daklekkage is beschadigde dakbedekking die water doorlaat. Maar ook ouderdom en stormschade kunnen voor een daklekkage zorgen, met vervelende schade als gevolg. Zo kan de daklekkage ervoor zorgen dat het binnenwerk wordt aangetast. Laat de lekkage in het dak dus snel verhelpen door een ervaren dakdekker uit de regio Deventer.

Onze diensten

Dakinspectie

Voordat de daklekkage in Deventer verholpen kan worden, voeren we een dakinspectie van het lekke dak uit. In sommige gevallen is het opsporen van de oorzaak van een lek dak in Deventer minder makkelijk dan het lijkt. Wanneer er dakpannen ontbreken of scheef liggen zien we dat snel, maar wanneer een plat dak over een haarfijn scheurtje beschikt, is dat lastig te zien. Om die reden beschikken wij over een aantal materialen en technieken waarmee we het opsporen van de oorzaak van de daklekkage een stuk gemakkelijker maken. Na de inspectie adviseren we u over aanpassingen, vervangingen, hoognodig onderhoud van uw dak of schoonmaak. Vervolgens overleggen we met u welke werkzaamheden wij als dakdekker in Deventer voor u uit kunnen voeren om de lekkage van het dak te verhelpen.

Verhelpen van het probleem

Voor het verhelpen van het probleem en het behoud van uw woning, kantoor of bedrijfspand, is het van belang om de lekkage in het dak zo vroeg mogelijk aan te pakken. Laat uw dakkapel, erkers, zinken, goten en dakbedekkingen dus op tijd vervangen en onderhouden. Zo kunnen we een regenpijp vervangen, de zwakke gedeelten vervangen met EPDM of bitumen of enkele dakpannen vervangen.

Lek dak in Deventer? Schakel onze hulp in

Heb je het vermoeden dat er sprake is van een lek in het dak van uw woning of bedrijfspand in Deventer? Schakel dan gerust meteen onze hulp in door uw lekkage te melden, of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie. Omdat meldingen van daklekkages altijd voorrang krijgen, kunnen we snel op locatie langskomen om het probleem op te sporen en te verhelpen. Bel gerust naar 0575 – 519 701 of meld een lekkage met gebruik van het formulier.

We zijn naast in Deventer ook inzetbaar voor het opsporen en verhelpen van een daklekkage in onder andere Apeldoorn en Doetinchem.

Contactformulier

Onze projecten

Hulp nodig?