Daklekkage in Doetinchem

Heeft u een daklekkage in Doetinchem? Vervelend, maar geen man overboord. De dakdekkers van Vrielink Dakwerk kunnen de oorzaak van de lekkage in het dak zonder problemen opsporen en het probleem verhelpen. Omdat meldingen van daklekkages altijd voorrang hebben, kunnen we snel langskomen op locatie om u verder te helpen. Meld een daklekkage en schakel onze hulp in, of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0575 – 519 701.

Daklekkage in Doetinchem laten verhelpen door Vrielink Dakwerk

Waarom een daklekkage in Doetinchem laten verhelpen door Vrielink Dakwerk? De voordelen op een rij:

  • Beloond met een MVO-award
  • Duidelijke en scherpe offerte vooraf
  • Veel ervaring en kennis

Wat veroorzaakt een daklekkage?

Vaak merkt u een lek in het dak pas op wanneer er al aardig wat schade is aangericht. Zo kunnen de lekken ontstaan in de afvoeren, hoeken, leidingen en dakgoten. Dit zijn zwakke onderdelen van een dak die extra aandacht verdienen. Een daklekkage in Doetinchem kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen zijn kapotte dakpannen, dakpannen die niet mooi aansluiten of scheuren vertonen, de oorzaak van een lekkage in een schuin dak. Echter is een plat dak ook vatbaar voor een lekkage in het dak van uw woning of bedrijfspand in Doetinchem. Wanneer het regenwater niet goed afgevoerd wordt, bestaat de kans dat het water blijft staan, met alle gevolgen van dien. Maar ook stormschade en ouderdom zijn andere belangrijke oorzaken van daklekkage.

Onze diensten

Verhelpen van het probleem

De oplossing voor een lek dak in Doetinchem, is uiteraard afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Wanneer er sprake is van kapotte of scheefliggende dakpannen, vervangen we deze. Zijn er problemen met het daklood? In dat geval kunnen we dit probleem vrij simpel oplossen door het loodwerk te vervangen.

Echter kan het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in bijvoorbeeld een plat dak erg lastig zijn, aangezien een lastig te zien haarfijn scheurtje al voor een lekkage kan zorgen. In dat geval moeten we speciale technieken en materialen inzetten om de zwakke plek te achterhalen en te herstellen.

 

Laat de daklekkage verhelpen

Zitten er vochtplekken op het plafond van uw woning in Doetinchem, of ziet u dat het behang op sommige plekken los begint te laten? Dan bestaat de kans helaas dat er sprake is van een daklekkage in het dak van uw woning of bedrijfspand in Doetinchem. In dat geval is het van belang om snel actie te ondernemen, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Omdat meldingen van daklekkages voorrang hebben, kunnen we u al snel verder helpen. U kunt een melding doen via het formulier, of door te bellen naar 0575 – 519 701.

U kunt ons ook inschakelen voor het verhelpen van een daklekkage in Deventer of een daklekkage in Apeldoorn.

Contactformulier

Onze projecten

Hulp nodig?