Daklekkage in Zutphen

Direct contact? Bel 0575 – 519 701

Een daklekkage vormt is voor veel woningbezitters één van de grootste ergernissen. Het opsporen van de bron van een daklekkage is vaak ingewikkeld en het is lastig om een daklekkage zelf op te lossen. Om een daklekkage op te lossen, is het verstandig om een lekkagedienst in te schakelen. Bij Vrielink Dakwerk hebben meldingen van daklekkages in Zutphen altijd voorrang, zodat de mogelijke schade beperkt blijft. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om de daklekkage in Zutphen te verhelpen.

Lekkage melden

(optioneel)

Daklekkage snel verhelpen

Ziet u vochtplekken op uw plafond of in uw muren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een daklekkage. Het snel en vakkundig repareren van een daklekkage is noodzakelijk om grotere schade aan uw woning of bedrijfspand in Zutphen te voorkomen. Onze dakdekkers in Zutphen staan direct voor u klaar wanneer u te maken heeft met een daklekkage. Zo wordt uw daklekkage snel verholpen en wordt grotere schade voorkomen!

Lekkage aan uw dak, dakgoot of dakkapel.

Een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn duidelijker te vinden en makkelijker op te lossen dan de andere. Één van de meest voorkomende oorzaken van daklekkage is dat de dakbedekking beschadigd is en hierdoor water doorlaat. Andere veel voorkomende schade oorzaken zijn stormschade of ouderdom. Vrielink Dakwerken is een erkend dakdekkersbedrijf die al deze daklekkage problemen in Zutphen zo snel mogelijk oplost.

Een daklekkage in Zutphen kan ervoor zorgen dat het binnenwerk van uw woning wordt aangetast. Door de daklekkage snel aan te pakken voorkomt u beschadigingen aan stucwerk, schilderwerk, houten vloeren etc. Daarnaast kan een daklekkage behoorlijk veel overlast veroorzaken. Wanneer dit pas na dagen of zelfs weken wordt geconstateerd, is de schade vaak aanzienlijk. Ook kan een lekkage tot een hoge luchtvochtigheid in huis leiden, wat nadelig is voor uw gezondheid. De vloerbedekking, plafonds en muren kunnen beschimmeld raken en het vocht in uw huis vergroot het aantal bacteriën en trekt ongedierte aan.

Kortom, dit wilt u voorkomen. En dat kan door uw daklekkage in Zutphen zo vroeg mogelijk aan te pakken. Het bijtijds vervangen en onderhouden van zinken, goten en bedekkingen van bijvoorbeeld dakkapellen en erkers is daarom van groot belang voor het behoud van uw woning, bedrijfsgebouw of kantoor.

Een melding van een daklekkage in Zutphen krijgt bij ons voorrang! Wij komen zo snel mogelijk bij u langs zodat grotere schade wordt voorkomen!

Onze projecten

Hulp nodig?