Dakdekker in Lochem

Vrielink Dakwerk is heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende dak werkzaamheden op alle type daken in en rondom Lochem. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere onderhoud, renovatie, reparatie en nieuwbouw. Voor ieder dak bieden wij de juiste, duurzame en betaalbare oplossing. Bij ons staat de klant, de kwaliteit en veiligheid centraal. Alles voor het beste eindresultaat!

Dakwerkzaamheden in Lochem

Vrielink Dakwerk biedt verschillende diensten aan voor alle type daken in en rondom Lochem. Zo voeren wij renovaties uit aan alle bestaande daken zodat uw dak zolang mogelijk meegaat. Merkt u dat er schade is aan uw dak? Vrielink Dakwerk repareert uw dak zodat alle problemen zijn opgelost. Weet u niet zeker of uw dak gerepareerd moet worden? Dan is het ook mogelijk om door ons eerst een dak inspectie uit te voeren. Meer informatie over onze diensten vindt u op onze diensten pagina.

Onze diensten

Dakonderhoud in Lochem

Het is van groot belang dat uw dak in Lochem goed onderhouden wordt. Dit voorkomt namelijk problemen voor zowel de korte als lange termijn. Vrielink Dakwerk is een erkend dakdekkersbedrijf in de regio Lochem die vakkundig verschillende dak werkzaamheden uitvoert en de status van uw dak hoog houdt. We bekijken samen met u welke dak werkzaamheden nodig zijn voor de onderhoud van uw dak in Lochem. Op basis van de nodige werkzaamheden en een persoonlijk overleg met u, ontvangt u een offerte voor het uit te voeren onderhoud.

Meer informatie

Contactformulier

Onze projecten

Hulp nodig?